Candidaturi pentru Consiliul Director 2020 – 2022: Lucian Boronea (Accent Travel&Events)

23
Iun
2020

Accent_Travel-4755[11353]2Domnul Lucian Boronea candidează pentru Consiliul Director, mandatul 2020-2022, propunându-și să se implice in coordonarea Comisiei de Turism Intern si MICE (lobby in favoarea pastrarii sistemului de vouchere, realizarea unor ghiduri de bune practici intre tour-operatori si agentiile partenere, afilierea ANAT la ICCA) si participarea activa in proiecte trans-asociative.

În plus, propune ca România să devină o destinaţie importantă pe segmental MICE, datorită potenţialului său, iar pentru activitatea de business travel să fie dezvoltat un program de bune practici.

Experienta cistigata in cadrul altor Asociatii de prestigiu din domeniul turismului: Camera de Comert Romano-Americana AMCHAM- Tourism Task Force, Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei – CDR Tourism Task Force, Presedinte Interimar Bucharest Tourism Board, Alianta Pentru Turism – APT.

Prezentare candidat:

Lucian Boronea are 24 de ani de experiență în turism, din care mare parte ca antreprenor. Este directorul general al agenției de turism Accent Travel & Events, pe care a fondat-o în 1999. Are, așadar, experiență în realizarea planurilor de afaceri, gestionarea bugetelor, stabilierea strategiei de marketing, identificarea segmentelor de nișă, relațiile directe cu partenerii și clienții, supervizarea politicii de vânzări, crearea și promovarea imaginii agenției de turism, relațiile directe cu organizațiile și organismele de profil – Ministerul Turismului, IATA, ANAT, BTB și în participările la târguri și expoziții de turism.

De asemenea, în perioada 1994-1999 a lucrat în compania TAROM, unde a deținut în ultimii trei ani funcția de Manager pentru SUA și Canada.

În cadrul ultimului mandat a fost Presedinte al Comisiei Turism Intern, Destinatii Interne si MICE.

Deține o diplomă în PDHM oferită de The Royal Institute of Hospitality Management în cooperare cu Ecole Hoteliere de Lausanne. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din București.

Documente candidatură:

Motivatia candidaturii

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde