Beneficii aderare

Bun-venit în comunitatea ANAT!

Apartenența la ANAT aduce în ochii turiștilor și partenerilor de afaceri un plus de siguranță, protecție și un prestigiu larg recunoscut în industria de turism.

După validarea înscrierii postați pe situl dumneavoastră sigla ANAT, disponibilă aici.

Prin site-ul www.anat.ro aveți acces la noutățile relevante din turism și viața asociației, iar în secțiunea privată Informații membri găsiți informații adresate exclusiv membrilor ANAT.

Ca membru ANAT aveți acces imediat la avantajele oferite de apartenența la o comunitate profesională dinamică, într-un domeniu aflat în continuă expansiune:

Apartenența la ANAT, o comunitate prestigioasă, păstrată prin sistemul intern de filtrare și recomandare a agențiilor de turism ce devin membre ANAT, aderarea la fondul de bune practici pe care ANAT îl accesează ca parte a ECTAA și îl transmite constant către membrii săi;

Reprezentarea în fața ministerului de resort, a instituțiilor și asociațiilor de profil, a partenerilor interni și internaționali.

Participarea la campaniile speciale ANAT, promovate împreună cu partenerii săi din industria turismului, prin apariții concertate în mass-media locală și națională, pentru stimularea interesului turistic pentru produsele comunității ANAT și a vânzărilor agențiilor membre;

Promovare la prețuri preferențiale pe toate canalele de comunicare specifice asociației: site, catalog, rețea internă, alte tipărituri; includerea gratuită în catalogul virtual ANAT, unul dintre cele mai importante canale de comunicare ale industriei.

Tarife preferențiale la toate târgurile regionale și naționale organizate de către ANAT.

Colectiv format din specialiști care transmit zilnic, în rețeaua membrilor ANAT, informații diverse, adecvate zonei de competențe pe care o îndeplinesc.

Participarea în calitate de membri sau invitați, în comisiile și grupurile de lucru ale ANAT, oportunitatea de a iniția propuneri și de a participa la realizarea proiectelor ce interesează atât comunitatea ANAT cât și industria turismului din România.

Oportunități de dezvoltare profesională, cursuri la tarife preferențiale, prin intermediul ANAT Training Center, cu implicarea unor traineri recunoscuți pe plan internațional.

Dreptul de folosire a întregului ansamblu de elemente de identitate vizuală, atât pe materialele promoționale, cât și pe site-urile sau în agențiile membrilor noștri.

Dacă esti deja membru ANAT, înregistrează-te pentru a primi newsletter-ul nostru.

Adresa ta de e-mail