Candidaturi pentru Presedintia Regiunii Nord – Est ANAT si Consiliul Director 2020-2022: Dumitru Nanescu (Inter-Tour Bacau)

23
Iun
2020

nanescuDomnul Dumitru Nanescu a fost ales Presedinte al Consiliului Regional ANAT Nord – Est, membru de drept al Consiliului Director ANAT.

”În contextul crizei fara precedent provocata de Pandemia COVID-19, se impune adoptarea unor masuri urgente pentru a diminua cat mai mult impactul asupra industriei de turism.

In acest demers este imperios necesar sa ne implicam toti liderii agentiilor de turism pentru a face demersuri urgente pentru modificarea legislatiei din turism, in special cea care reglementeaza activitatea agentiilor de turism, pentru a fi protejati de astfel de evenimente deosebite si sa ne permita sa desfasuram activitatea, fara a fi amenintati in permanenta de insolventa sau faliment.”

Doreste sa se implice in urmatoarele proiecte:

  1. Consolidarea pozitiei Patronatului ANAT, ca fiind cel mai puternic si reprezentativ Patronat din turismul romanesc, cu implicare directă in rezolvarea problemelor intregii comunitati de agentii de turism membre ANAT .
  2. Buna relationare cu autoritatile locale si regionale, cu alte patronate din turism dar si cu mediul hotelier de pe litoral, zona balneo-munte si agroturism din Romania, avand in vedere activitatea sa indelungata ca tour operator important, din zona Moldovei, de vacante in Romania.
  3. Implicarea in continuare in consolidarea imaginii pozitive a Patronatului ANAT, in sprijinirea rezolvarii problemelor  din activitatea agentiilor de turism.
  1. Implicarea in  activitatea  Comisiilor  de Turism Intern si Legislatie, avand in vedere expertiza sa in aceste domenii .

Dl. Dumitru Nanescu a fost in trecut Presedinte al Consiliului Regional ANAT Nord – Est si membru in cadrul Consiliului Director.

Motivatie candidatura

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde