Candidaturi pentru Consiliul Director 2020-2022: Cosmin Marinof (Travel Brands)

23
Iun
2020

marinofDomnul Cosmin Marinof candidează pentru Consiliul Director, mandatul 2020-2022, având ca obiectiv principal creșterea încrederii clienților în agențiile de turism.

”Anul 2020 va ramane o referinta in istorie, nu doar pentru turism ci pentru intregul glob. Lucrurile asa cum le stim se vor schimba si este datoria noastra sa incercam sa le prevedem, sa incercam sa observam cum se va schimba comportamentul oamenilor, al turistilor, cum se va schimba piata si viata agentiilor de turism. ANAT este reprezentantul agentiilor de turism si cred ca e momentul sa fim uniti, sa impartasim valori comune, sa “vedem” in viitor cum se va schimba aceasta piata si cum acest eveniment Mondial, COVID19,  va influenta calatoriile oamenilor”, declara Dl .Cosmin Marinof.

Prezentare candidat:

Cosmin Marinof ocupa pozitia de Managing Director al agentiei de turism Travel Brands SA, companie ce a fost preluata in septembrie 2019 de catre grupul DER Touristik, parte a grupului german REWE  si conduce cea mai mare retea de agentii de turism din Romania sub brandul DERTOUR. Cosmin Marinof are o experienta de 14 ani in turism, si a coordonat pana in septembrie 2019 agentiile de turism TUI TravelCenter din pozitia de Director de Vanzari. Ca Managing Director, Cosmin Marinof se ghideaza dupa valorile grupului DER Touristik, pentru a reusi sa conduca cu succes echipa din Romania – pasiune, angajament si respect in tot ceea ce face.

In cadrul ANAT, Cosmin Marinof a fost Presedintele Regiunii Bucuresti-Ilfov si membru in Consiliu Director in perioada 2013-2015.

 

Documente candidatură:

Motivatie candidatura

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde