Candidaturi pentru Consiliul Director: Sorin Dencescu (Kron-Tour Lufthansa City Center)

19
Ian
2018

Ev-Brasov-dencescu-2Domnul Sorin Dencescu candidează pentru Consiliul Director, mandatul 2018-2020.

Proprietar al agenției de turism Kron-Tour Lufthansa City Center din Brașov, Sorin Dencescu are o experiență de peste 25 de ani în domeniul turismului, fiind absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Facultatatea Comerț, secția Economia Serviciilor de Alimentație Publică și Turism.

În 2002, agenția Kron-Tour a devenit membru al celui mai mare lanț de agenții de turism din lume în sistem franciză – Lufthansa City Center International – care are peste 630 de agenții în 84 de țări, iar din anul 2008 este furnizor de călătorii al Casei Regale. 

Membru ANAT din 1991, Sorin Dencescu a făcut parte deja din 10 Consilii Directoare ale asociației și a avut o contribuție importantă la deschiderea sediului ANAT din Regiunea Centru, din poziția de Președinte al Consiliului Regional. Printre inițiativele sale se numără realizarea primului site si primului videoclip al ANAT, precum și Travel Industry Card și Corporate Identity, ambele premiate în cadrul Galei ANAT 20 de ani.

Târgul regional de turism organizat de Sorin Dencescu, Transylvania Tourism Fair, se află la cea de-a 12-a ediție și este cea mai importantă manifestare din domeniul turismului din zona Centru, organizată în colaborare cu Patronatul ANAT.

Pentru noul mandat de membru în Consiliul Director al ANAT, domnul Dencescu are ca obiective efectuarea de recensăminte locale, sub coordonarea Președinților de Regiune, atât pentru actualizarea informațiilor cât și pentru culegerea de date statistice. De asemenea, candidatul își propune să elaboreze o serie de standarde minime de calitate la care toate agențiile membre ANAT să adere, și pe baza carora să poată fi realizată o clasificare a acestora.

Mai multe informații găsiți în scrisoarea de motivare a candidaturii.

 

Alexandra Arsene
Consilier

Răspunde