WEBINAR ANAT pe tema accesării granturilor din fonduri externe nerambursabile

23
Sep
2020

UPDATE: Datorita unor modificări de ultim moment apărute în programul reprezentanților Ministerului Fondurilor Europene, webinar-ul va fi reprogramat pentru luni, 28.09.2020.

Ne aflăm în plină perioadă de pre-accesare a ajutoarelor de stat între 2.000 și 100.000 de euro în cadrul Programului Operațional Competitivitate dezvoltat de Ministerul Fondurilor Europene. Suntem conștienți că sunt încă multe întrebări la care nu avem răspunsuri, chiar și după publicarea Ghidului Solicitantului.

ANAT a solicitat în cursul săptămânii trecute, printr-o adresă oficială transmisă domnului Ioan Marcel Bolos, Ministrul Fondurilor Europene, sprijin pentru realizarea unui webinar la care sa participe specialiști din cadrul MFE, care să poată răspunde întrebărilor legate de accesarea acestor ajutoare de stat.

Webinarul se va desfășura în sistem online VINERI, 25.09.2020, ÎNCEPÂND CU ORA 12.00 și va fi susținut de o echipa condusa de dna. Adelina Patifis, Dir. Gen. Adj. POC de la MFE.

Membrii interesați sunt rugați sa transmită până joi, 24.09.2020, ora 12.00, pe adresa office@anat.ro:
-întrebările referitoare la granturi
-cererea de înregistrare la webinar, care sa cuprindă o adresă de email validă, pe care va fi trimis link-ul de acces

Platforma WEBEX permite accesul pentru maximum 100 de participanți. Vor avea prioritate la înregistrare membrii care au cotizația aferenta anului 2020 achitata la zi.

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde