Vino in Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania

8
Ian
2020

ANAT_siglaANAT este asociația patronală a agențiilor de turism din România și reprezintă interesele profesionale ale acestora la nivel regional, național și internațional. Asociația are ca membri activi peste 300 de agenții de turism, cele mai importante din țară și ca membri asociați, birouri de promovare a turismului, companii aeriene, de transport, rent-a-car, hoteluri și restaurante, sisteme de rezervări online, firme de asigurări, instituții de învățământ, fundații/asociații cu activitate în turism.

Apartenența la ANAT aduce în ochii turiștilor și partenerilor de afaceri un plus de siguranță, protecție și un prestigiu larg recunoscut în industria de turism.

Beneficii:

 • Prin site-ul www.anat.ro aveți acces la noutățile relevante din turism și viața asociației, iar în secțiunea privată Informații membri găsiți informații adresate exclusiv membrilor ANAT.
 • Ca membru ANAT aveți acces imediat la avantajele oferite de apartenența la o comunitate profesională dinamică, într-un domeniu aflat în continuă expansiune:
 • Apartenența la ANAT, o comunitate prestigioasă, păstrată prin sistemul intern de filtrare și recomandare a agențiilor de turism ce devin membre ANAT, aderarea la fondul de bune practici pe care ANAT îl accesează ca parte a ECTAA și îl transmite constant către membrii săi;
 • Reprezentarea în fața ministerului de resort, a instituțiilor și asociațiilor de profil, a partenerilor interni și internaționali;
 • Participarea la campaniile speciale ANAT, promovate împreună cu partenerii săi din industria turismului, prin apariții concertate în mass-media locală și națională, pentru stimularea interesului turistic pentru produsele comunității ANAT și a vânzărilor agențiilor membre;
 • Promovare la prețuri preferențiale pe toate canalele de comunicare specifice asociației: site, catalog online, rețea internă, alte tipărituri; includerea gratuită în catalogul virtual ANAT, unul dintre cele mai importante canale de comunicare ale industriei.
 • Tarife preferențiale la toate târgurile regionale și naționale organizate de către ANAT.
 • Participarea în calitate de membri sau invitați, în comisiile și grupurile de lucru ale ANAT, oportunitatea de a iniția propuneri și de a participa la realizarea proiectelor ce interesează atât comunitatea ANAT cât și industria turismului din România.
 • Oportunități de dezvoltare profesională, cursuri la tarife preferențiale, prin intermediul ANAT Training Center, cu implicarea unor traineri recunoscuți pe plan internațional.
 • Dreptul de folosire a întregului ansamblu de elemente de identitate vizuală, atât pe materialele promoționale, cât și pe site-urile sau în agențiile membrilor noștri.

Solicitarile de inscriere se transmit pe adresa office@anat.ro.

Va asteptam,

Echipa ANAT

 

Mariana Pruna
consilier juridic

Comentarii

 • Rodica Petroi
  10/01/2020

  Buna ziua,
  Am rugamintea ,daca ne reprezentati interesele asa cum sustineti in materialul respectiv ,sa ne anuntati in legatura cu procesul pe care l-ati angajat in legatura cu compania MALEV SI IATA ,pentru ca din luna martie,ne-ti spus ca sa castigat procesul ,va-m trimis tot ce ne-ti cerut ,dar vad ca nu ne mai spuneti nimic.Pasageri nostri vin in fiecare saptamana si ne intreaba,”cand le dam bani”,ce sa le spunem? poate ne comunicati ceva referitor la aceasta situatie.

  Multumesc Ag. Air Antares -Oradea Administrator Petroi Rodica

Răspunde