Târgul de Turism VACANȚA, Timișoara, 28 februarie – 1 martie 2020

13
Dec
2019

header newsletter-01Cea de a VII-a ediție a Târgului de Turism VACANȚA se va desfășura în perioada 28 februarie – 1 martie 2020 în cadrul Centrului Regional de Afaceri – CRAFT din Timișoara (http://www.cciat.ro/localizare.php).

Târgul de turism VACANȚA așteaptă expozanți din zona agențiilor de turism și touroperatorilor, autorităților și asociațiilor profesionale din turism,  stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

Evenimentul va beneficia de o mediatizare corespunzătoare în presă, televiziuni și radiouri locale, panotaj video outdoor de mari dimensiuni, flyere, afișe, mesh-uri și bannere în zonele intens circulate.

Înscrierea pentru participare se face prin transmiterea până la data de 6 ianuarie 2020 a formularului Adeziune contract completat și semnat la adresa de e-mail mihaela.vidovici@anat.ro.

FOARTE IMPORTANT! Facturile pentru participare vor fi emise începând cu data de 7 ianuarie 2020. Pentru menținerea standului deținut la ediția anterioară, expozanții trebuie să achite minim contravaloarea unui avans de 25% din chiria spațiului  în termen de 3 zile lucrătoare de la data emiterii facturii! 

Pentru vizualizarea locațiilor disponibile, vă punem la dispoziție planul sălii de expoziție.

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde