Târgul de Turism VACANȚA Iași 2020

30
Ian
2020

Cea de a 8 – a ediție a  Târgului de Turism VACANȚA Iași se va desfășura în perioada 13 – 15 martie 2020 în zona Atrium, Palas Mall Iași.

Ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2020, evenimentul va aduce iubitorilor de călătorii din Iași posibilitatea să intre în contact cu consultanții de turism și să beneficieze de oferte și reduceri subtanțiale de tip early booking pentru vacanțele sezonului 2020, prezentări de destinații,  produse de hobby și timp liber.

Târgul de Turism Vacanța Iași va avea ca expozanți reprezentanți ai agențiilor de turism și touroperatorilor, autorităților și asociațiilor profesionale din turism, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

Înscrierea pentru participare se face prin transmiterea formularului Adeziune contract completat și semnat la adresa de e-mail mihaela.vidovici@anat.roVă rog să menționați în corpul mesajului locația dorită.

Alocarea spatiilor expoziţionale se va realiza în ordinea transmiterii opţiunilor de stand (prin completarea Adeziunii contract) şi în ordinea efectuării plăţii.
plan Atrium 30.01.2020

 

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde