Târgul de Turism VACANȚA Iași 2019

10
Ian
2019

Cea de a 7- a ediție a  Târgului de Turism VACANȚA Iași se va desfășura în perioada 15 – 17 martie 2019 în zona Atrium, Palas Mall Iași.

Ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2019, evenimentul se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

Păstrând tradiția, timp de trei zile, vom oferi publicului ieșean  o experiență care oferă șansa concretizării dorințelor pentru concediul ideal. Expozanții vor veni în întâmpinarea vizitatorilor cu reduceri subtanțiale de tip early booking pentru vacanțele sezonului 2019, prezentări de destinații,  produse de hobby și timp liber.

Tarife de participare:

  • Tarife pentru membri ANAT:

Chirie spatiu fără constructie ( doar mobilier – mese si scaune): 32 Euro+ TVA / m2

  • Tarif pentru nemembri ANAT:

Chirie spatiu fără constructie ( doar mobilier – mese si scaune): 38 Euro+ TVA / m2

Alocarea spatiilor expoziţionale se va realiza în ordinea transmiterii opţiunilor de stand (prin completarea Adeziunii contract) şi în ordinea efectuării plăţii.   Pentru vizualizarea locațiilor disponibile, vă punem la dispoziție planul sălii de expoziție.

Contăm pe promptitudinea răspunsului Dumneavoastră şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru pregătirea unei participări de excepţie la Târgul de Turism Vacanța Iași.

Pentru înscrieri şi informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi pe adresa de e-mail mihaela.vidovici@anat.ro  sau telefon 0749050591.
Adeziune contract Vacanta Iasi 2019

plan Atrium 09.01.2019

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde