Târgul de Turism al României – informații și perspective

22
Noi
2018

Între 15 şi 18 noiembrie 2018 s-a desfășurat în Centrul Expoziţional ROMEXPO ediţia aniversară cu nr. 40 a Târgului de Turism al României. Dorim să adresăm pe această cale mulțumirile noastre organizatorilor și participanților pentru încă o ediție de succes a acestui eveniment.

Fie că vorbim de locuri din România sau destinații exotice, Târgul de Turism al României a satisfăcut toate cerințele pasionaților de călătorii. Peste 10.000 de vizitatori au avut la dispoziție cea mai variată ofertă pentru petrecerea vacanțelor.

215 companii au expus pe o suprafață de 10.200 de mp, în creștere cu 36% față de ediția din 2017, și au întâmpinat publicul cu cele mai avantajoase pachete turistice, asigurări de călătorie şi alte servicii complementare – transport, bilete de călătorie etc., reduceri considerabile aplicate pachetelor de călătorie către destinaţii exotice, accesorii utile, unice, moderne şi adaptabile, în funcţie de tipul şi scopul călătoriilor.

Membrii ANAT sunt așteptați să participe cu tarife speciale și la ediția de primavară a Târgului de Turism al României 2019 ce se va desfășura în perioada 21 – 24 februarie în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional. Vă așteptăm în continuare să vă înscrieți pentru participare ca expozanți pe ultimele locuri disponibile.

Pentru inchirierea de spații expoziționale, vă rugăm să contactați consilierul ANAT:

Mihaela Vidovici

0749050591

Mihaela.vidovici@anat.ro

 

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde