Obiectivele mandatului președintelui Regiunii Nord – Vest, Florica Judea

10
Mar
2015

Distinși colegi din ANAT,

Sunt Florica Judea, director al agenției de turism Turist Center, din Oradea, și noul președinte al Regiunii Nord – Vest a ANAT. Conduc agenția de turism din 2003, anul în care s-a înființat și a devenit membră ANAT. În prezent, agenția este turoperator și deține 12 unități de cazare pe litoralul românesc, o unitate de cazare în Băile Felix și una la munte, în Stâna de Vale.

Sunt absolventă a Facultății de Turism și Servicii din cadrul Universității Oradea, din 1996, sunt deținătoarea unui brevet de Manager în Turism și absolventă a numeroase cursuri de Contabilitate, Abilități Manageriale, Managementul Schimbării și Tranziției, Comunicare, Eficientizarea Muncii și Motivarea Financiară și Non -Financiară.

Pe parcursul celor 14 ani de activitate în turism am reușit să îmi valorific cunoștințele dobântite în facultate, să le fructific și să acumulez suficientă experiență în domeniul turismului.

Din 27 februarie 2015 sunt președintele Regiunii Nord-Vest a ANAT, regiune formată din 5 județe: Cluj, Maramureș, Satu Mare, Bistrița Năsăud și Bihor și sper că alături de colegii din aceste județe să continui proiectele inițiate de doamna Lucia Morariu, împreună cu comitetul de conducere din mandatul trecut. Vrem, de asemenea, să propunem și să elaborăm și alte proiecte care ne vizează direct pe noi, ca societăți de turism.

Ca membru în Consiliul Director voi contribui, alături de noua echipă de conducere din mandatul 2015-2017, la realizarea obiectivelor asociației, dar și la altele precum:

1. Susținerea implementării voucherelor de vacanță
2. Creșterea numărului de membri ANAT, atât la nivel de regiune, cât și la nivel de țară
3. Susținerea proiectului de modificare a poliței de insolvabilitate
4. Cooptarea agențiilor de turism în promovarea mai intensă a Romaniei ca destinație turistică
5. Implicarea a cât mai multe instituții publice și private care pot susține direct sau indirect dezvoltarea și promovarea turismului din România

Sper ca alături de ceilalți colegi să pot duce la îndeplinire obiectivele menționate mai sus și voi susține orice altă inițiativă a colegilor care va aduce beneficii agențiilor de turism, turismului în general.

Cu stimă
Florica Judea, președinte Regiunea N-V ANAT

Alexandra Arsene
Consilier

Răspunde