Invitație la seminarul de conformare cu normele de concurență pentru agențiile de turism//29.11.2019, ora 16.30//Hotel Unirea, Iasi – participare gratuită!

27
Noi
2019

Ca urmare a investigației desfășurate de către Consiliul Concurentei pe piața comercializării produselor turistice și/sau pachetelor de servicii turistice prin agenții de turism din România, Patronatul Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România și-a asumat rolul de inițiator si organizator al unor seminarii de instruire ale conducerii întreprinderilor din domeniul turismului și ale angajaților acestora, în vederea conformării cu regulile de concurență.

În acest context, vă invităm în data de 29.11.2019, începând cu ora 16.30, la Hotel Unirea din Iasi, Sala Vega, pentru a participa la seminarul pentru conștientizarea și respectarea reglementărilor specifice în materie de concurență în sectorul serviciilor de turism.

În cadrul întâlnirii vor fi abordate și alte aspecte legate de ultimele schimbări legislative generate de O.G. 2/2018, precum și alte probleme cu care vă confruntați în activitatea dvs.

Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare și vă rugăm să confirmați prezența la această întâlnire pe adresa de e-mail alexandra.arsene@anat.ro.

Mariana Pruna
consilier juridic

Răspunde