Invitație la Forumul de Afaceri România – Iordania

12
Mar
2019

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) va găzdui Forumul de Afaceri România – Iordania, ce se va desfășura marți, 26 martie 2019 la CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, București, începând cu ora 9:30 (înregistrare).

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț a Iordaniei.

Avem plăcerea de a vă invita să participați la acest eveniment de referință, în cadrul căruia veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii iordaniene din domenii precum: agricultură, comerț, IT, turism, transport și logistică, energie, construcții și materiale de construcții, mobilă și servicii medicale.

Lista preliminară a delegației de afaceri din Iordania poate fi descărcată de mai jos.
Lista preliminară

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru dumneavoastră, vă rog să regăsiți alături de această invitație și formularul de înscriere online.
Formular online

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Accesul la eveniment va fi permis doar în baza confirmării înscrierii ce va fi transmisă de către CCIR ulterior înregistrării online.

CCIR așteaptă cu interes răspunsul dumneavoastră până cel târziu la data de 22 martie a.c, iar pentru detalii vă rugăm să îl contactaţi pe domnul:

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde