Early Booking extins pentru înscrierile la Transylvania Tourism Fair

16
Ian
2013

Early Booking extins până la 15.02.2013 pentru înscrierile la Transylvania Tourism Fair, ediţia a VI-a

 

Vă informăm că Patronatul A.N.A.T. va organiza la Braşov cea de a VI-a ediţie a ”Transylvania Tourism Fair” (TTF) în perioada 29 – 31 martie 2013, în locaţia Braşov Business Park.

Ca şi la ediţiile anterioare, PRIMĂRIA BRAŞOV este coorganizator al evenimentului. De asemenea, DERTOUR ROMÂNIA este sponsor principal iar AUSTRIAN AIRLINES,DEUTSCHE LUFTHANSA AG, SWISS INTERNATIONAL AIR LINES, TESS susţin evenimentul în calitate de sponsori. Le mulţumim tuturor pentru parteneriatul şi încrederea acordată !

TTF, ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2013, se adresează autorităţilor şi asociaţiilor profesionale din turism,agenţiilor de turism şi touroperatorilor, staţiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor şi companiilor hoteliere, pensiunilor,cabanelor, campingurilor, editurilor şi publicaţiilor din turism, băncilor şi societăţilor de asigurări, companiilor aeriene, etc.

DETALII PARTICIPARE TTF pentru membrii ANAT:

  • taxă de participare : 100 EUR / expozant
  • chiria pentru spaţiu amenajat : 45 EUR / mp
  • chiria pentru spaţiu neamenajat : 35 EUR / mp.

Preţurile nu includ TVA !

REDUCERI:

  • 10% pentru expozanţii care au participat la minim 3 ediţii anterioare ale TTF
  • 5% pentru expozanţii care au participat la 1-2 ediţii anterioare ale TTF

EARLY BOOKING: se acordă un discount de 10% aplicat la tarifele pentru spaţiul amenajat, în condiţiile în care plata integrală se va efectua până la data de 15.02.2013 !

Practic, întrucât reducerile se cumulează, puteţi beneficia de un discount de 20% sau 15% la contractarea unui spaţiu amenajat dacă achitaţi integral participarea la eveniment până la data menţionată mai sus.

Reducerile nu se aplică la taxa de participare !

Alocarea standurilor se va face în ordinea înscrierilor transmise la această adresă. Formularul de înscriere poate fi descărcat de pe site-urile oficiale ale târgului (www.transylvaniatourismfair.ro si www.ttf.ro), unde puteţi vizualiza de asemenea organigrama celei de a VI-a ediţii, cu înscrierile la zi, şi mai multe informaţii despre primele ediţii.

Evenimentul va beneficia de o mediatizare corespunzătoare în presă, televiziuni şi radiouri locale, panotaj video outdoor de mari dimensiuni, flyere A5 full color, mesh-uri şi bannere în zonele intens circulate (zona Carrefour, zona Centru).Pe parcursul acestuia se vor organiza o serie de concursuri, mese rotunde / dezbateri pe teme de interes general, evenimente etc.

Înscrierile pentru participare se derulează prin intermediul Contractantului General al Targului, Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions.

Persoană de contact pentru acest eveniment:
Anca Zota  0268414488 / 0753014570

Sorin Dencescu
Preşedinte ANAT Regiunea Centru

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde