Declarație de presă a Președintelui ANAT, Corina Martin

12
Mar
2012

ANAT a lansat către toate patronatele, asociațiile și federațiile reprezentative din România invitația de a lucra împreuna la stabilirea, în termen de 15 zile, a unei Strategii pentru turismul românesc pentru următorii 5 ani .

Întâlnirea, pe care ne-o dorim istorică, va avea loc miercuri, 14 martie, ora 17.00, la hotelul Continental Hotels București – Calea Griviței nr.143.

ANAT consideră că potențialul imens pe care turismul românesc îl deține ar putea fi valorificat cu adevarat numai în condițiile în care, indiferent de partidul sau alianța care vine la guvernare, aceasta strategie să fie asumată politic și aplicată întocmai.

Pentru a face posibilă aceasta perspectiva necesară și urgentă pentru Romania, vom propune tuturor partidelor politice spre semnare și asumare această strategie. Consider că în România este nevoie, mai mult ca oricând, ca sectorul privat sa determine agenda clasei politice, și nu invers. Documentul programatic astfel rezultat, va fi intitulat ALIANȚA PENTRU TURISMUL ROMÂNESC și va sta la baza managerierii sectorului turistic în următorii 5 ani.

Adriana Caranfil
Purtător de cuvânt ANAT