Candidaturi pentru Președinția Regiunii Sud-Vest Oltenia si Consiliul Director 2020-2022: Dorina Popescu (Gorj Turism)

23
Iun
2020

laura-dragu-popescu-400x250Doamna Dorina Popescu (Laura Dragu) a fost aleasa Președinte Regiunea Sud-Vest Oltenia, membru de drept in Consiliul Director, în mandatul 2018-2020.

Programul său de candidat prevede:

  1. Mai multa unitate si solidaritate in randul membrilor
  2. Reglementare sistem de asigurare pentru agentii. Voi aborda fiecare agentie membra ANAT sau nemembra ANAT pentru a strange adeziuni privind modificarea sistemului de asigurare a vacantelor, a pachetelor turistice, a serviciilor vandute de o Agentie de Turism. Aceste adeziuni le voi trimite la fiecare Parlamentar al Romaniei. – Termen de realizare – 31.01.2021.
  3. Continuarea permanenta a promovarii Gorjului Istoric si Pitoresc. In 14.04.2020 am inscris  programul turistic ,,Drumul lui Brancusi” la un concurs lansat de OMT privind soluții de revenire a turismului post criza COVID-10. Acest concurs este coordonat de ADR SV Oltenia.
  4. Voi continua demersurile pentru inscrierea in C.O.R. a ocupatiei de Consultant in Turism (suntem la finalizarea manualului) – Termen 31.03.2021
  5. Voi continua demersurile incepute acum 4 ani in iulie 2016 abordand pe toti cei pe care ii consider solidari proiectului   pentru deschiderea procedurii astfel incat Bucurestiul sa candideze si sa castige trofeul ,,Marul de Aur”

Prezentare candidat:

Dorina Popescu are peste 34 de ani de experiență în turism – în management și formare a profesioniștilor în domeniu, începându-și cariera la Oficiul Județean de Turism Gorj.  În prezent, este administrator al firmei Gorj Turism, după ce timp de 19 ani fost Președintele Consiliului de Administrație din cadrul aceleași companii.

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde