Candidaturi pentru Presedintia Regiunii Sud – Est si Consiliul Director 2020-2022: Andrei Chirilov (Laguna Tour)

25
Iun
2020

ANDI-CHIRILOVDomnul Andrei Chirilov a fost reales Președinte al Regiunii Sud – Est ANAT, membru de drept al Consiliului Director, în mandatul 2020-2022.

Programul său  prevede:

  • Incercarea de a atrage noi membrii pe zona de Sud Est. Consider ca aceasta regiune are un potential mult mai mare si sunt prea putini membrii in ANAT
  • Impreuna cu colegii din ANAT , sa incercam sa readucem increderea in aceasta organizatie, care a avut de suferit in ultimii ani , prin marile falimente/insolvente a unor membrii de marca.
  • Colaborarea pe plan local cu autoritatile si mai ales cu OMD-ul care se va infiinta in acest an si care va trebui sustinut de catre ANAT, fiind un aspect de importanta nationala si cu impact in turismul national.
  • Negocierea pentru a incheia un protocol cu Universitatea Ovidius Constanta pentru formarea moderna a agentiilor de turism.
  • Implicarea activa in cadrul Comisiei de Etica la nivel national, trebuie revazut codul de bune practici in turism la nivel national. Deja agentiile de turism au pierdut mult in credibilitate si o curatenie in acest domeniu al agentiilor de turism se poate face doar de catre noi, ce ce lucram in turism.

Documente candidatura:

Motivatia candidaturii

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde