Candidaturi pentru Presedintia Regiunii Nord – Vest si Consiliul Director 2020-2022: Diana Ilut (Sfara Tours Baia Mare)

26
Iun
2020

Doamna Diana Ilut a fost aleasa Președinte al Regiunii Nord  – Vest ANAT, membru de drept al Consiliului Director, în mandatul 2020-2022.

”Sunt sigura ca majoritatea ma cunoasteti si stiti deja ca am incercat de-a lungul timpului sa ajut dezinteresat multi colegi, in special pe spete legate de contabilitate in turism. Am facut-o atat prin intermediul grupului INFOTRIPISTI, cat si prin alte canale de comunicare, raspunzand fiecarei intrebari si cautand solutii cat mai bune pentru fiecare. Mai mult, odata cu infiintarea ALTI ca organizatie cu statut juridic a Infotripistilor, am preluat cu titlu de voluntariat si contabilitatea acesteia, considerand ca este important ca in acest domeniu sa ofer cat mai mult sprijin.

In prezent, cred ca este momentul sa fac un pas in plus. La experienta de expert contabil se adauga si cea de “om de turism” de mai bine de 18 ani. Si imi doresc sa am baza legala pentru a face ceva mai mult pentru noi ca “breasla”. Imi doresc ca vocea noastra sa se faca auzita fara sa ne fie rusine de ceea ce spunem, fara ascunzisuri. Suntem intr-o lume a marilor agentii dar cred ca si agentiile revanzatoare au un cuvant de spus. Si ar trebui sa o faca. Pentru ca suntem cu totii rotite ale aceluiasi mecanism, care functioneaza doar impreuna.”

Documente candidatura:

Motivatie candidatura

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde