Candidaturi pentru Presedintia Bucuresti – Ilfov si Consiliul Director 2020-2022: Dan Goicea (Cocktail Holidays)

26
Iun
2020

Dan-Goicea-300x400Domnul Dan Goicea a fost reales Președinte al Bucuresti – Ilfov ANAT, membru de drept al Consiliului Director, în mandatul 2020-2022.

Programul sau prevede:

1. Reglementarea si medierea activitatii touroperatorilor, in spiritul legislatiei anticoncurentiale. Stabilirea de politici de dezvoltare care sa nu duca la inundarea pietei cu oferte turistice mincinoase, care ulterior duc la falimente. Dezvoltarea unui climat constructiv de crestere calitativa si cantitativa a ofertei, fara efecte negative in piata.
2. Dezvoltarea relatiei touroperator-revanzator. Dezvoltarea unei discipline de piata prin constientizarea membrilor despre responsabilitatile si avantajele ambelor parti. Prelucrarea si informarea legislatiei in vigoare, respectiv OG2/2018.
3. Reglementarea litigiilor dintre mebrii ANAT in cadrul Comisiei de Etica, unde doresc sa activez in continuare.
4. Continuarea periodica, in toate euroregiunile, a prezentarilor de „business plan agentie-revanzatoare mica”, pe care am inceput-o la Euroregiunea Sud, ce a avut loc la Calarasi la data de 1 noiembrie 2012.
6. Participarea la consultarile cu Ministerul economiei la realizarea normelor de aplicare a noii legi a turismului, care a introdus garantarea pachetelor turistice conform Directive Europene pt. turism si modificarile care se impugn urmare crizei actuale datorate virusului COVID-2.
7. Promovarea ofertarii “Pretului cu toate taxele incluse” pt a evita marketingul mincinos in randul turistilor.

8. Propunerea introducerii taxei pe oferta transmisa turistilor pt a evita munca neplatita a agentilor.
9. Promovarea informarii mai bune a teparilor din bransa.
10. Participarea in continuare la lucrarile comisiei ECTAA de la Bruxelles pt a putea promova ajutorarea agentiilor de turism, urmare crizei actuale din motive de COVID-19.

Documente candidatura:

Motivatie candidatura

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde