Candidaturi pentru Consiliul Director 2020-2022: George Cioceanu (Travelfuse)

23
Iun
2020

georgeDomnul George Cioceanu candidează pentru Consiliul Director, mandatul 2020-2022.

Își dorește să își aducă aportul și viziunea inovatoare în ceea ce privește sectorul turistic, dorind să se implice in următoarele  proiecte:
1. Creșterea transparenței activității asociației prin implementerea unor programe specifice de comunicare, acces la informații în timp real și vot electronic.
2. Crearea unei platforme, marketplace, prin care toți membrii asociației să poată distribui produse turistice.
3. Crearea unui centru de perfecționare și organizare de cursuri și evenimente, ce va avea ca scop creșterea calității serviciilor și a produselor oferite de membrii ANAT.
4. Implicarea activă a ANAT în sectorul de incoming.

Dl. George Cioceanu este Managing Partner al companiei TravelFuse, cu o experiență de 14 ani ca antreprenor în industria software.

Este membru ANAT de 3 ani, timp în care a participat activ la majoritatea întâlnirilor organizate la nivel central sau regional și s-a implicat în grupurile de lucru ale Comisiei Legislative și ale Comisiei Interne. În ultimii 5 ani, alături de echipa sa, s-a dedicat dezvoltării unei soluții ecommerce pentru agențiile de turism din România, venind pe piață cu produsele TravelFuse, care contribuie la dezvoltarea în mediul online al agențiilor de turism.

DOCUMENTE CANDIDATURA:

Motivatie Candidatura

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde