Candidaturi pentru Consiliul Director 2020 – 2022: Sorin Dencescu (Kron-Tour Lufthansa City Center)

23
Iun
2020

Ev-Brasov-dencescu-2Domnul Sorin Dencescu candidează pentru Consiliul Director, mandatul 2020-2022.

Proprietar al agenției de turism Kron-Tour Lufthansa City Center din Brașov, Sorin Dencescu are o experiență de peste 25 de ani în domeniul turismului, fiind absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Facultatatea Comerț, secția Economia Serviciilor de Alimentație Publică și Turism.

În 2002, agenția Kron-Tour a devenit membru al celui mai mare lanț de agenții de turism din lume în sistem franciză – Lufthansa City Center International – care are peste 630 de agenții în 84 de țări, iar din anul 2008 este furnizor de călătorii al Casei Regale. 

Membru ANAT din 1991, Sorin Dencescu a făcut parte deja din 11 Consilii Directoare ale asociației și a avut o contribuție importantă la deschiderea sediului ANAT din Regiunea Centru, din poziția de Președinte al Consiliului Regional. Printre inițiativele sale se numără realizarea primului site si primului videoclip al ANAT, precum și Travel Industry Card și Corporate Identity, ambele premiate în cadrul Galei ANAT 20 de ani.

Târgul regional de turism organizat de Sorin Dencescu, Transylvania Tourism Fair este cea mai importantă manifestare din domeniul turismului din zona Centru, organizată în colaborare cu Patronatul ANAT.

“Am fost martorul nasterii ANAT , avum 30 de ani dar voi face totul pentru a nu fi martorul si disparitiei/“mortii” acestei asociatii !! Traim cele mai grele momente de la infiintarea asociatiei si vremurile actuale ne solicita la maxim in aceasta lupta de a mentine pe linia de plutire  propriul business. Blazarea pune stapanire pe noi, cei tineri nu se inghesuie sa preia fraiele asociatiei iar aceasta, credem la unison, TREBUIE REINVENTATA, in acord cu timpurile pe care le traim! Da, am decis sa fiu parte in acest proces de reconstructie, modernizare, ”contemporanizare” a ANAT- ului, punandu-mi la dispozitia tuturor membrilor experienta organizationala acumulata in cei 30 de ani de cand activez in cadrul asociatiei. Sunt un om de echipa si impreuna cu cei care vor fi alesi,  vom defini acest program de renastere si apoi imi voi asuma o parte din sarcini !”, declara domnul Sorin Dencescu in motivarea candidaturii dansului.

 

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde