Candidaturi pentru Consiliul Director 2020-2022: Antonio Niţu (Aerotravel Lufthansa City Center)

23
Iun
2020

antonio-nitu-150x150Domnul Antonio Niţu vrea să se alăture echipei de conducere a ANAT şi să susţină, în următorii doi ani, acţiunile ANAT, cu rezultate concrete.

”Lucrurile se schimba in turism mai repede decat in oricare alt domeniu economic. Presiunea este constanta si puternica din partea legiuitorului, din partea furnizorilor, din partea clientilor: apar noi modele de business, organizatiile trebuie sa se adapteze constant situatiilor socio-economice, factorul politic isi pune amprenta, trebuie sa formam oameni si sa adoptam tehnologii, sa inventam sau adoptam produse turistice. Este o industrie globala in care ce se intampla azi intr-un colt de lume aproape sigur influenteaza direct sau indirect un jucator din aceasta piata. Vrem nu vrem, jucam global si e din ce in ce mai dificil.  Dincolo de concurenta (si asta intensa) dintre noi, raman interesele comune pe care le avem si vreau sa pun umarul in a aduce rezultate concrete pentru noi toti”, declară Antonio Nițu, director general al agenției de turism Aerotravel Lufthansa City Center.

Antonio George Niţu este absolvent al Universității Politehnice din București și are o experiență de 20 de ani în domeniul turismului.

 

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde