ANAT lansează „Înscrieri timpurii” – 2012

7
Feb
2012

Reducerile vor fi de până la 30% pentru hoteluri de la 2 la 5 stele, atât de pe Litoralul Mării Negre, cât și din stațiuni montane, balneare, Delta Dunării, zone de agroturism, etc.

ANAT lansează a patra ediție a programului „Înscrieri timpurii de vară”.

Acest program a fost deja lansat și prezentat, în parteneriat cu celelalte asociații și patronate din turism, cu ocazia Forumului Național de Turism din 28 ianuarie 2012, desfășurat la Moeciu.

Campania promoțională presupune acordarea unor reduceri de preț de până la 30% pentru turiștii care aleg să achiziționeze de la agențiile de turism membre ANAT un pachet de servicii turistice cu plata integrală în perioada 1 februarie – 31 martie 2012. Pot fi achiziționate pachete turistice pentru petrecerea concediului de vară în intervalul mai – septembrie 2012.
Oferta cuprinde hoteluri și unități de cazare de la 2 la 5 stele pe Litoralul Mării Negre, în stațiunile montane, balneare și de agroturism, precum și în Delta Dunării.
Programul Înscrieri Timpurii a fost inițiat și dezvoltat de ANAT la finele anului 2008, în parteneriat cu patronatele hoteliere și cu celelalte organizații din turismul românesc și lansat pe 1 februarie 2009.

Declarație Corina Martin, președinte ANAT : 

În fiecare an, acest program a câștigat interesul consumatorilor de vacanțe în România, motiv pentru care nivelul vânzarilor a crescut considerabil de la ediție la ediție.

Ne asteptăm ca și în acest an să înregistrăm cresșteri față de anii anteriori. Discounturile atractive și serviciile ofertate reprezintă motivații imbatabile pentru a convinge turiștii români să aleagă vacanțe în România prin „Înscrieri Timpurii, numai în agențiile ANAT. În acest sens, am extins și în acest an parteneriatele cu patronatele hoteliere cu acoperire la nivel național.

Marea noutate a ediției 2012 este faptul ca tarifele din programele din întreaga Campanie „Vacanță în țara mea” vor fi extinse și către agențiile ANAT Moldova, deci vor fi valabile și pentru turiștii moldoveni, prin Protocolul semnat la 08 decembrie 2011. În acest fel, atragem în destinațiile de vacanță românști o creștere a circulatiei turistice dinspre Moldova, odată cu o mai bună promovare a ofertei noastre de vacanțe .” Turiștii interesati de achiziționarea unei vacanțe în condițiile prevăzute în programul „Înscrieri Timpurii” sunt invitați pe site-ul ANAT, pentru a obține detalii cu privire la agențiile de turism membre ANAT care participă la programul Înscrieri Timpurii-ediția 2012, cât și detalii legate de unitățile hoteliere care au aderat la program.

Reamintim că toate ofertele și programele speciale sunt disponibile exclusiv prin agențiile de turism membre ANAT, și nu direct la recepția hotelurilor.

Corina Martin
Președinte ANAT

Marius Usturoiu
Președinte Comisia de Turism Intern

Adriana Caranfil
Purtător de cuvânt ANAT