ANAT în fruntea unei noi Asociații de Promovare și Dezvoltare Regională

23
Feb
2012

ANAT este membru fondator și președinte al proaspăt înființatei Asociații de Promovare Cluj al cărei act constitutiv a fost semnat de curând.

Printre obiectivele asociației se numără: implementarea a diferite programe care se adresează orașelor europene cu legătură aeriană directă spre Cluj din țări ca Italia, Spania, Germania, organizarea de tururi ghidate cu un autobuz turistic care să facă legătura între punctele principale și între obiectivele turistice majore din Cluj, lansarea unui card pentru oraș care să permită accesul în diferite instituții, crearea unor programe și facilități pentru cei care vin la Cluj cu ocazia a diferite festivaluri, susținerea activităților de cercetare în turism, cooperarea și afilierea la organisme interne și internaționale pentru promovarea oportunităților turistice din județul Cluj și municipiul Cluj-Napoca, precum și pentru obținerea de informații, consultanță și sprijin din partea acestor organisme.

Declarație Martin Bikfalvi, președintele Asociației de Promovare Cluj și al Consiliului Director

Dorim să atragem cât mai mulți turiști în Cluj, atât din țară cât și din afara țării și să transformăm Clujul din oraș de tranzit în destinație turistică. Momentan, numărul mediu de zile pe care le petrec cei care vizitează Clujul este 1,5 și vrem ca acesta să fie de cel putin 3 zile. Dorim să participăm la luarea deciziilor privind modul de cheltuire a banilor destinați dezvoltării turistice, a infrastructurii spre zonele turistice, a promovării. Am înființat această asociație după modelul Asociației Litoral Delta Dunării, demers de-a lungul căruia am primit permanent suportul doamnei Corina Martin.

Declarație președinte ANAT, Corina Martin

ANAT continuă politica sa de inițiere a asociațiilor regionale, de coagulare și consolidare a parteneriatelor public-private locale, în vederea dezvoltării și promovării destinațiilor românești. Urăm bun venit Asociației CLUJ și-l felicit călduros pe dl. Martin Bikfalvi pentru perseverența de care a dat dovadă și pentru adjudecarea a încă unei poziții de Președinte de Asociație de Promovare în favoarea ANAT. Nou înființată asociație este totodată și cel mai tânăr membru al FAPT – Federația Asociațiilor de Promovare Turistică și contăm pe energia și implicarea membrilor acestei asociații.

Adriana Caranfil
Purtător de cuvânt ANAT