Aderare

Înscrierea în asociație se poate face astfel:

* agenție de turism cu activitate de peste un an – ca membru activ

* agenție de turism cu activitate de sub un an – ca membru de probă

entități din domeniul turismului (oficii de turism, companii aeriene și de transport, rent-a-car, hoteluri și restaurante, edituri cu profil de turism, sisteme de rezervări, asigurători, servicii medicale, fundații/asociații, ș.a.) – ca membru asociat

După înscriere, un membru poate opta și pentru înscrierea filialelor sale. Filiale membrilor activi pot avea drept de vot, astfel:

–     în Consiliul Regional și în Adunarea Generală, similar unui membru activ (cotizație 1650 lei/an)

–      numai în Consiliul Regional (cotizație 750 lei/an)

–      fără drept de vot (cotizație de 200 lei/an)

Ca membru, vă angajati să respectați Statutul Asociației, să achitați cotizația anuală (1.650 lei/an sau conform mai sus), taxa de înscriere (1.500 lei , în prezent suspendată pentru membrii activi, agenții de turism) și aveți dreptul, după caz să participați la ședințele Consiliului Regional din care faceți parte și ale Adunării Generale.

Pentru înscriere, trimiteți următoarele documente completate (vezi modele mai jos) la: office@anat.ro

– recomandări de la doi membri activi ai ANAT

– declarație reprezentant legal privind activitatea sa în turism și a asociaților societății

– scan după Certificatul de Înregistrare la Registrul Comerțului, iar în cazul membrilor activi scan polița de insolvență și licența de turism .

După trimiterea documentelor pe emailul office@anat.ro, în termen de două zile are loc consultarea membrilor privind aderarea societății dvs. După primirea acceptului, puteți face plata cotizației anuale și a taxei de înscriere (în prezent suspendată pentru aderarea membrilor activi).

Prin art. 17 din Statut membrii asociației se obligă să nu creeze confuzie între persoane sau membri prin asemănarea de denumire, sedii, denumirea unor programe de excursii sau sejur și publicitate comercială.

După ce ați devenit membru, puteți descarca sigla ANAT de aici, pentru a fi pusă pe site-ul dvs.

Documente