Cursuri IATA/UFTAA

IATA (International Air Transport Association) a fost fondată în 1945 și are sediul central la Montreal. IATA grupează 84% din participanții la traficul aerian internațional de linie și asigură colaborarea între companiile aeriene, încurajând un transport aerian sigur, economic și regulat. UFTAA (United Federation of Travel Agents’ Associations) a fost fondată la Roma, în 1966 și este cel mai extins organism din domeniul turismului. Are 114 membri în 121 de țări și beneficiază de suportul agențiilor de turism, turoperatorilor, hotelurilor și companiilor de transport.

Diploma IATA/UFTAA este emisă de IATA/UFTAA și este recunoscută internațional și este necesară agențiilor de turism pentru a se acredita, potrivit criteriilor stabilite de IATA România. Agențiile de turism sunt obligate să angajeze, cu contract permanent și normă întreagă, un agent de ticketing, posesor al diplomei IATA/UFTAA. Acesta are abilitățile necesare pentru vânzarea, emiterea și raportarea prin sistemul BSP a activității derulate prin GDS.

ANAT este centru autorizat IATA, ca atare organizează cursuri de formare profesională pe temele: aviație, turism, transport cargo și de bunuri periculoase. Finalizând cursurile, vă puteți maximiza oportunităţile în cariera turistică, dobândind cunoştinţe şi aptitudini practice. În baza acreditării obținute, ANAT organizează cursurile:

Suportul didactic este format din manuale și surse electronice, întregul pachet fiind oferit de International Air Transport Association (IATA) și United Federation of Travel Agents Associations (UFTAA) și aprobat de către Canadian Institute of Travel Counselors (CITC).