Lista membrilor

Dragomir Bogdan

HOTEL LEBADA LUXURY RESORT & SPA*****

 sales@newlebadaresort.com

Contact:
 Mijlocul Biosferei Deltei Dunarii Crisan, Romania
 Jud. Tulcea
 România

 0799934682

Descriere:

Lebada Luxury Resort & Spa se află în Crișan și pune la dispoziție un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Printre facilitățile acestui hotel se numără room service și un club pentru copii, precum și WiFi gratuit în toate zonele. Hotelul are piscină interioară, centru de fitness, program de divertisment de seară și recepție cu program nonstop.


Hotelul servește micul dejun tip bufet sau continental.


Lebada Luxury Resort & Spa pune la dispoziție unități de cazare de 5 stele, centru spa și loc de joacă pentru copii. La proprietate puteți să jucați tenis.


Tulcea se află la 41 km de Lebada Luxury Resort & Spa.


 

Prezentarea companiei:

Resortul nostru este rasfatat de natura cu peisaje unice, spectaculoase, in care oaspetii nostri descopera fara restrictii perfectiunea faunei Deltei Dunarii in habitatul natural, neatins de forta omului, bucurandu-se de confortul deosebit al unei atmosfere de 5 stele. De la designul ingenios al piscinei semi-olimpice cu apa sarata, la momente unice de relaxare prin masaj profesional si tratamente spa care alinta trupul si elibereaza mintea, condimentate cu spectacole de arome aduse de pe tot globul, sculptate cu maiestrie de chefii nostri in cele trei restaurante internationale din resort, fiecare oaspete primeste experienta timpului de a redescoperi energia care arde in interior.


 


Unica locatie de 5* din Delta Dunarii, deschisa 365 de zile, ce ofera o experienta memorabla.


 Reincarca-ti mintea si trupul cu energie pura din inima uneia dintre cele mai spectaculoase rezervatii naturale din patrimoniul UNESCO, Delta Dunarii. Vacanta ta la Lebada Luxury Resort & SPA este mai mult decat o simpla calatorie, este o incursiune senzoriala catre cele mai ascunse simtiri din interiorul tau al carei destinatie finala o constituie relaxarea fiintei in plenitudinea sa.


Lebada Luxury Resort & SPA poate gazdui pana la 400 de oaspeti simultan in 140 de camere single, duble si apartamente cu priveliste deosebita asupra naturii Deltei Dunarii, departe de zgomotul si agitatia cotidiana, oferind acces neingradit la rasarituri rupte din magie.


 


 

Regiune/Region:
Sud-Est