Lista membrilor

Dragoş Mihai Versanu

CĂLĂTOREȘTE CU DRAGOȘ

 http://calatoreste.cudragos.ro/
 calatoreste@cudragos.ro

Persoană de contact/Contact person:
 Dragoş Mihai Versanu

Contact:
 Str. Lungă nr.65
 505100 Codlea
 Jud. Brașov
 România

 +40 268 412 238; +40 741 531 408;
 +40 740 794 859
 +40 268 254 495

Activități/Activities:
Suntem o echipă de specialiști puternic motivați, dornici și apți, pregătiți să vă sprijinim pentru viitoarele evenimente din viața dumneavoastră, în așa fel încat să vă bucurați din plin de ele, fără grija și stresul organizării acestora.

Compania noastră are angajați cu experiență, pregătiți să facă față oricăror cereri de servicii turistice din partea clienților noștri. Scopul agenției noastre este asigurarea de servicii turistice de cea mai bună calitate din punct de vedere al eficienței, standardelor profesionale și excelenței în activitatea de turism.

În timp, vom învăța obiceiurile și dorințele dumneavoastră, astfel încat serviciile de care veți beneficia și confortul vor crește vizibil, fără ca aceasta să constituie preocupare permanentă. Succesul stă în munca de echipă, iar noi suntem “jucători” de echipă.

Vă mulțumim pentru timpul pe care ni­-l acordați și sperăm ca acesta să fie primul pas către o relație de lungă durată de care suntem siguri că vor beneficia ambele părți.
În mod continuu noi efectuăm studiul practicii de călătorie și tindem spre perfecționare învățînd toate direcțiile noi pentru a garanta liniștea vacanței tale. Principalele obiective urmărite de agenția noastră sunt experiențele pozitive ale clienților noștri atunci cand se întorc din călătorii. Lucrăm individual cu fiecare client pentru a face un program pe placul acestuia, aflăm și realizăm cerințele și asteptările lui. Parteneriatele puternice ne permit să oferim cel mai înalt nivel de confort și să adunăm în agenda nostră o mulțime de impresii pozitive cu privire la orice ofertă.
Oriunde te duci, du-­te cu dragoste. Călătorește cu dragoste. Călătorește cu Dragoș!

Regiune/Region:
Centru