Lista membrilor

Flaviu-Nicolae Vîrca

Reprezentantul agentiei:

Flaviu-Nicolae-Virca

Flaviu-Nicolae Virca

General Manager

AIR TOUR TRAVEL

 http://www.airtourtravel.ro
 airflasibiu@gmail.com

Contact:
 Piaţa Unirii, Nr.10, parter, Hotel Continental Forum
 550160 Sibiu
 Jud. Sibiu
 România

 0269-24 80 24
 0269-24 80 24

Activități/Activities:
Agenția de turism turoperatoare Air Tour Travel din Sibiu operează din 2008 pachete turistice ce conferă turistului siguranță, satisfacție, sentimentul unui echilibru calitate/preț, libertate în exprimarea preferințelor. În mod constant, în căutarea de autenticitate , scopul nostru este de a permite turiștilor să călătorească în mod diferit, combinând profesionalismul, atitudinea responsabilă cu inovația, pasiunea de a călători și respectul pentru cultură și oameni. Garanția unei vacanțe reușite este deviza echipei Air Tour Travel formată din specialiști în consultanță turistică.
Fie că este vorba de o croazieră, de un sejur, de un circuit, de luna de miere, de turism individual sau în grup, de transport cu avionul, cu autocarul sau cu mașina proprie, de un simplu sfat de călătorie, de o excursie sau tabără școlară,echipa noastră vă este mereu alături.
Pentru că fiecare destinație este o filă a unei cărți ce merită citită, pentru că imaginaţia îşi are rolul său în procesul lecturii călătoriei dumneavoastră, noi vă putem ajuta să trăiți bucuria descoperirii destinațiilor imaginate, proiectate chiar acolo, la o pagină distanţă, și vă garantăm satisfacția aşteptărilor dumneavoastră.

Regiune/Region:
Centru