Lista membrilor

Marin-Marius Tănase

B.T.T. TÎRGOVIȘTE

 http://www.btttargoviste.com
 btttargoviste@yahoo.com

Persoană de contact/Contact person:
 Marin-Marius Tănase

Contact:
 Bd. Mircea Cel Bătrân, Bl. H1, Parter
 130023 Târgoviște
 Jud. Dâmbovița
 România

 0245-63 42 24
 0245-21 37 76

Activități/Activities:
BTT Targoviste a fost infiintata in 1994, pe fondul mostenirii Biroului de Turism pentru Tineret care a reprezentat inca din 1968 un punct de reper, atat pentru tineri cat si pentru publicul larg doritor de vacante. Inca de la infiintare ne-am concentat eforturile in crearea de oferte de nivel crescut, competitive si egale cu cele regasite in marile centre ale tarii. Ne-am dorit ca turistii din Targoviste si imprejurimi sa nu se vada nevoiti sa mearga la Bucuresti sau Ploiesti pentru a beneficia de sejururi perfecte. Acest lucru a fost reusit cu ajutorul partenerilor nostri, variati si capabili, iar astazi speram ca reprezetam punctul de plecare in vacante memorabile.

Ne propunem sa va oferim servicii de calitate, care sa combine anii de experienta de care beneficiem ca agentie cu energia si entuziasmul celor care va servesc. Cea mai mare satisfactie a noastra o reprezinta numarul mereu crescand de clienti multumiti de pachetele noastre.

Veti descoperi ca BTT Targoviste este o agentie diferita de celelalte. Ne folosim de aceasta diferenta pentru a viza un numar mare de aspecte. Planuim si organizam evenimente, avand in vedere aspecte culturale locale si traditia si obiceiurile fiecarui loc. Promovam schimbul cultural si respectul pentru popoare, precum si schimbul de informatii.

Regiune/Region:
Sud