Lista membrilor

Lucian Boronea

Reprezentantul agentiei:

images

Lucian Boronea

Director General

ACCENT TRAVEL & EVENTS

 https://accenttravel.ro/
 office@accenttravel.ro

Contact:
 Bd. Nicolae Bălcescu Nr. 35
 021383 București
 Sector 1
 România

 021-314 19 80
 021-314 19 81

Activități/Activities:
Înfiinţată în anul 1999, Accent Travel & Events se află în top 10 agenţii de turism din România. Din 2009, agenţia a fost afiliată EgenciaTM, a cincea companie de Travel Management la nivel global şi parte a Expedia, Inc., cel mai mare grup de travel de lume.

Cu o prezenţă constantă şi cu o arie de expertiză considerabilă, Accent Travel & Events este cunoscută pe piaţa de turism din România pentru serviciile de business travel. Accent Travel are trei direcții principale de business: business travel, tour operare pentru turismul intern și leisure.

În prezent, agenţia deserveşte circa 550 de clienţi corporate, lideri de piaţă în domeniul energetic, farmaceutic, telecomunicaţii, IT, aviatie, retail. Începând din anul 2016, Accent Travel & Events şi-a dezvoltat divizia leisure şi a deschis o agenţie în Bucureşti, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu Nr. 35, Sector 1, dedicată clienţilor direcţi. Tot în 2016, Accent Travel & Events şi-a consolidat poziţia de touroperator pentru turismul intern (litoral şi balneo) şi a devenit partener Dertour.

Regiune/Region:
București