Ultima zi de înscrieri la „Conferința de Fiscalitate pentru Agențiile de Turism”!

13
Noi
2017

 

Banner-Conf_fiscalitate-1170x380-ANAT-05SOTER & Partners și ANAT organizează „Conferința de Fiscalitate pentru Agențiile de Turism”, în data de 15 noiembrie 2017, între orele 10:00-16:00, la Hotel Ramada North, București. Înscrieri la: office@anat.ro sau prin formularul de pe site-ul evenimentului.

Mariana Vizoli, Dan Manolescu, consultanți fiscali cu vastă experiență și Dumitru Luca, președintele Comisiei Legislație și Fiscalitate a ANAT, vor prezenta temele de discuție de mai jos, actualizate cu noile subiecte la zi. Întrebările primite, centralizate aici, vor primi răspuns în timpul conferinței.

I. Clarificări privind plata defalcată a TVA

II. Aplicarea TVA în cazul unor servicii turistice

III. Cazuri explicate din activitatea agenției de turism

IV. Avantajele contabilității speciale în activitatea agenției de turism

V.  Capitalul de lucru și capital propriu

VI. Noile schimbări fiscale – transferul contribuțiilor de la angajator la angajat și scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%

Prețul participării este 370 lei/persoană (TVA inclus) sau 320 lei/persoană (TVA inclus) pentru membrii asociației – participarea include masa de prânz. Se acordă reducere 5% pentru doi sau mai mulți participanți din aceeași companie.

Pentru emiterea facturii de înscriere, rugăm transmiteți și datele societății (nu este necesar pentru membrii ANAT). Informații suplimentare la telefon: 021.321.19.08.

Vă așteptăm!

Andra Meran
Consilier Marketing

Răspunde