Invitație / prima ședință a Regiunii Vest, 15.03.2018, ora 15.00, la Hotel Continental Timișoara, Sala Cetate

12
Mar
2018

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism vă invită să luați parte la prima ședință a Regiunii Vest din acest an, în data de 15.03.2018, ora 15.00, la Hotel Continental Timișoara, Sala Cetate.

Întâlnirea va prilejui prezentarea eforturilor depuse de asociaţie pentru membrii săi, cât şi pentru toate agenţiile de turism din România, în general, dar și o reluare a temelor de interes pentru industrie, cum ar fi:

  • Modificările din domeniul fiscalității și impactul acestora asupra activității agențiilor de turism – scurtă prezentare a temelor conferinţei de fiscalitate pentru agenţiile de turism, organizate de SOTER şi ANAT, în 20 martie la Iaşi şi 27 martie la Cluj.
  • Scurtă prezentare a standardului PCI DSS (securitatea plăţilor cu cardul). Scurtă prezentare a noului Regulament de protecţie a datelor personale (GDPR). Posibilităţi de instruire asigurate de Centrul de Formare al ANAT şi soluții optime pentru conformare cu costuri minime.
  • Garantarea pachetelor de călătorie. Stadiul transpunerii Directivei 2015/2302 în legislaţia română.

Vă invităm aşadar pentru o discuţie deschisă despre provocările acestei perioade. Vor participa agentiile de turism membre ANAT din Regiunea Vest, dar au fost invitate şi unele agenţii de turism nemembre ce doresc să cunoască activitatea asociaţiei. Pentru confirmarea participării vă rugăm să luaţi legătura cu Raluca Ungureanu, Președintele Consiliului Regional Vest al ANAT ([email protected]ro) sau cu secretariatul ANAT la office@anat.ro.

Liviu Moraru
SG

Răspunde