Ultimele zile pentru înscrieri la cursul ”PCI DSS merchants compliance – pentru agenția de turism”

9
Ian
2018

Cursul ”PCI DSS merchants compliance – pentru agenția de turism”, cu durata de cinci zile, îi oferă responsabilului PCI DSS din agenția de turism toate cunoștințele de bază și îndrumarea de care are nevoie spre a obține conformarea la cerințele acestui standard. Din 1 martie 2018 certificarea PCI DSS devine obligatorie pentru toate agențiile de turism IATA din România ce folosesc BSP card sales channel, detalii aici

Centrul de Formare al ANAT anunță acest curs între 29 ianuarie – 2 februarie 2018, zilnic de la  09:00 la 16:00 (ore de 50 de minute și pauză pentru servirea prânzului), la Hotel Ramada North, București. Prețul este 800 EUR + TVA (jumătate în avans la înscriere).  Zilele acestea au loc ultimele înscrieri: office@anat.ro sau la 021-3211908. Grupa minimă 25 de cursanți.

Lectorul Cristian Pigulea, senior security consultant al Endava, are peste 12 ani de experiență în industria financiară și militară, este certificat QSA (Qualified Security Assessor)PCI SSC PCIP (Payment Card Industry Professional)ISACA CISA (Certified Information Systems Auditor). Endava este o firma globală de tehnologie,  cu un portofoliu de mari proiecte de conformare PCI DSS în România.

Participanții vor dobândi cunoștințe despre: identificarea în agenția de turism a componentelor CDE (Cardholder Data Environment) cărora li se aplică cerințele PCI DSS; identificarea cerințelor aplicabile pentru fiecare componentă; evaluarea modului în care sunt respectate cerințele standardului PCI; dezvoltarea unui plan optim de acțiuni corective și de mentenanță pentru conformitate; completarea corectă a documentelor de autoevaluare care atestă conformitatea cu standardul PCI DSS, adică SAQ (Self Assessment Questionnaire) și AoC (Attestation of Compliance).

Cursanții vor primi o Diplomă de Absolvire, care atestă parcugerea cunoștințelor echivalente unui responsabil ISA (Internal Security Assesor) pentru agenția de turism. După încheierea cursului vor primi în continuare răspunsuri la întrebări și îndrumare pentru implementare, prin intermediul ANAT, în limita unui număr de ore.

PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) este standardul internațional de securitate a datelor, destinat prevenirii furtului informațiilor confidențiale de pe cardurile de plată. PCI DSS este elaborat și actualizat periodic de Consiliul PCI Security Standards și este aplicabil oricărei entități ce deține, procesează sau transmite date confidențiale de pe cardurile de plată.

Andra Meran
Consilier Marketing

Răspunde