Încep înscrierile la Transylvania Tourism Fair, Brașov, 9 – 11 martie 2018

7
Dec
2017

Patronatul A.N.A.T. lansează oficial cea de-a XI-a ediție a evenimentului ”Transylvania Tourism Fair” (TTF) care va fi organizat în perioada 09-11 martie 2018, în Brașov, locația Brasov Business Park.

TTF, ca parte integranta a Calendarului Targurilor ANAT 2018, se adreseaza autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism, bancilor si societatilor de asigurari, companiilor aeriene, etc.

DETALII PARTICIPARE TTF

Agentii membre ANAT

  • taxa de participare : 100 EUR / expozant
  • chiria pentru spatiu amenajat : 45 EUR / mp
  • chiria pentru spatiu neamenajat : 35 EUR / mp

Alte categorii de participanti

  • taxa de participare : 200 EUR / expozant
  • chiria pentru spatiu amenajat : 65 EUR / mp
  • chiria pentru spatiu neamenajat : 50 EUR / mp.

Preturile nu includ TVA !

REDUCERI:

  • 10% pentru expozantii care au participat la minim 3 editii anterioare ale TTF
  • 5% pentru expozantii care au participat la 1-2 editii anterioare ale TTF

EARLY BOOKING: se acorda un discount de 5% LA SPATIUL AMENAJAT in conditiile in care plata integrala se va efectua pana la data de 30.12.2017 ! Practic, intrucat reducerile se cumuleaza, puteti beneficia de un discount de 15% sau 10% la contractarea unui spatiu amenajat, daca achitati integral participarea la eveniment pana la data mentionata mai sus.

Reducerile nu se aplica la taxa de participare!

FOARTE IMPORTANT! Pentru mentinerea standului detinut la editia anterioara, expozantii trebuie sa achite contravaloarea taxei de participare pana la data de 12.12.2017 (inclusiv) ! In caz contrar, alocarea acestor standuri se va face in ordinea inscrierilor transmise!

Evenimentul va beneficia de o mediatizare corespunzatoare in presa, radiouri, mesh, panotaje stradale, flyere A5 distribuite in cutiile postale din Brasov si in centrele comerciale, reviste si ziare. Pe parcursul evenimentului se vor organiza o serie de mese rotunde / dezbateri pe teme de interes general,seminarii, etc.

Inscrierile pentru participare se deruleaza prin intermediul Contractantului General al Targului, Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions.

Persoana de contact: Anca Petrea / Diana Petre

Tel: 0753014570 / 0368800230 E-mail: anca.zota@krontour.ro / diana.petre@krontour.ro

Pentru vizualizarea planului expozițional, vă rugăm să accesați link-ul http://transylvaniatourismfair.ro/planexpo/

Formular inscriere TTF 2018

Formular Comanda Reclama TTF 2018

Contract prestari servicii TTF 2018

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde