Încep înscrierile la Târgul de Turism VACANȚA Timișoara 2018

9
Ian
2018

În perioada 2 – 4 martie 2018, ANAT va organiza la Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri – CRAFT, cea de a 5-a ediție a Târgului de Turism VACANȚA.

Într-un spațiu de aproximativ 1000 m2 oferim publicului timișorean o experiență care oferă șansa concretizării dorințelor pentru concediul ideal. Evenimentul include prezentări de destinații, oferte de early booking, activități pentru copii și adulți, prezentări produse de hobby și timp liber, degustări de produse specifice anumitor zone turistice, tombole și premii.

Târgul de turism VACANȚA așteaptă expozanți din zona autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

Conform prezentării evenimentului, evenimentul va beneficia de o mediatizare corespunzătoare în presă, televiziuni și radiouri locale, panotaj video outdoor de mari dimensiuni, flyere, afișe, mesh-uri și bannere în zonele intens circulate.

Înscrierea pentru participare se face prin transmiterea formularului Adeziune contract completat si semnat la adresa de e-mail office@anat.ro

FOARTE IMPORTANT! Pentru menținerea standului deținut la ediția anterioară, expozanții trebuie să achite minim contravaloarea unui avans de 25% din chiria spațiului  în termen de 3 zile lucrătoare de la data emiterii facturii! În caz contrar, alocarea acestor standuri se va face în ordinea înscrierilor transmise!

Pentru vizualizarea locațiilor disponibile, vă punem la dispoziție planul sălii de expoziție.

Pentru înscrieri şi informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi: telefon 0749050591.

Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Răspunde