Cursurile de calificare „Agent de Turism” încep pe 20 noiembrie

29
Sep
2017

cursuriDin 20 noiembrie 2017, Centrul de Formare ANAT va începe cursul de calificare „Agent de Turism”, conform Standardului Ocupațional actualizat în 2015, descarcați de aici. Pentru cele 720 de ore de pregătire (teorie 240 de ore  și practică 480 de ore) veți achita la înscriere 890 Lei, plus încă 100 Lei înaintea examinării finale. Cursurile se țin la sediul asociaței de pe Horia Măcelăriu, iar pentru înscrieri, completați și apoi trimiteți acest formular pe adresa: office@anat.ro sau sunați la 021.3211908.

Pe parcursul a șase luni (cu pauză în luna decembrie) veți avea câte o săptămână de curs și două de practică, sub îndrumarea lectorilor Carmina Nițescu, Cătălina Hotoboc, Adina Păun și Oleg Pelivan. Practica va consta în activitate în cadrul agențiilor de turism partenere, membre ANAT. Cei ce lucrează deja într-o agenție de turism, care dorește să își formeze personalul prin Centrul de Formare al ANAT, pot face practica chiar la locul de muncă.

La finalul acestui curs, absolvenții pot gestiona eficient principalele activități din fișa postului unui agent de turism. Ei vor deprinde abilități necesare pentru alcătuirea și promovarea pachetelor turistice, prezentarea destinațiilor din punct de vedere geografic și cultural, efectuarea operațiunilor uzuale din agențiile de turism (inclusiv elemente de bază de calcul tarifar pentru bilete de avion și emitere), rezolvarea situațiilor specifice prevăzute de legislația în turism.

Certificatul de calificare primit după examinarea finală este recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educației, Autoritatea Națională pentru Calificări și Ministerul Turismului. Ocupația de ”agent de turism” are codul COR 422102 și numărul 4221.3.1 în Nomenclatorul Național al Calificărilor.

Informații suplimentare despre perioada de desfășurare a cursului, program, plată și lectori găsiți aici.

Vă așteptăm cu drag!

Responsabil Centru de Formare

Mariana Pruna
consilier juridic

Răspunde