Candidaturi pentru Consiliul Director: George Sorin Nicolescu (Olimpic International Turism)

26
Ian
2018

george-sorin-nicolescu-e13910770944701Domnul George Sorin Nicolescu candidează pentru Consiliul Director, mandatul 2018-2020.

Programul său de candidat prevede: 

George Nicolescu dorește să devină membru CD pentru a-și oferi experiența de management în turism și de la conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București în realizarea proiectelor ANAT și pentru a crea legături/proiecte între ANAT celelalte organisme din care mai face parte.

„Doresc înscrierea mea în Consiliul Director ANAT având în vedere noile provocări pentru agențiile de turism, foarte multe fiind relativ noi și având nevoie de experiența ANAT”, susține candidatul.

Prezentare candidat:

George Nicolescu are o experiență de 27 de ani în turism, fiind fondatorul și managerul grupului Olimpic International Turism, din care fac parte Olimpic Internațional Turism Import-Export, Olimpic International Turism și Pan Olimpic Tours.

Are experiență organizațională fiind membru de 25 de ani în CD ANAT și experiență managerială fiind Vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie București (până în 2021), Vicepreședinte al Asociației Oamenilor de Afaceri din România și reprezentant al acesteia în Tourism Task Force în cadrul Coaliției pentru Dezvoltarea României, dar și Vicepreședinte al Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România și al Asociației Organizația de Marketing în Turism.

De asemenea, este membru Afaceri Externe Skal România și activează de peste 20 de ani în APJC, forul de conducere comună a problemelor IATA linii aeriene-agenții.

Distincții:

  • Ordinul „Meritul industrial și comercial” în grad de cavaler, oferit de Președinția României;
  • Trofeul internațional pentru turism, hotelărie și catering – Madrid 1999
  • Trofeul internațional pentru image și calitate – Arcul Europei, Paris 2000
  • Trofeul Platinum Award pentru excelență și recunoaștere – Quality Summit, New York 2000
  • Trofeul Skalite – Istanbul 2006
  • Trofeul internațional CEO of the Month – International Trade Council 2017

Documente candidatură:

MOTIVATIA CANDIDATURII

Gabriela Peșeț
Consilier Comunicare

Răspunde