Candidaturi pentru Consiliul Director: Ciprian Stanciu (Sinaia/Events Viva Tour)

1
Feb
2018

Foto Ciprian STANCIUProgramul său de candidat prevede:

  • Atragerea în ANAT a unui număr de minim cinci agenții de turism în fiecare an de mandat, pentru a crește forța asociației patronale, prin reprezentativitate la nivel national și printr-o politică care să aibă ca obiectiv principal promovarea avantajelor de a fi membru ANAT, susținute prin respectarea angajamentelor luate față de membri. Termen: anual
  • Inițierea, dezbaterea și susținerea demersurilor privind normele legislative, care reglementează activitatea în mod egal a tuturor agențiilor de turism. Termen: anual.

Prezentare candidat:

Ciprian Stanciu are peste 20 de ani de experiență, inclusiv ca manager, în turism și domeniul hotelier, în orașul Sinaia. Și-a început cariera ca agent de turism, iar ulterior a devenit director de hotel pentru doi ani. Din 2013 este directorul general al agenției de turism Sinaia.

De asemenea, este consultant local pentru Rețeaua de Acțiune pentru Clima RAC-RO, domeniile Turism și Transporturi.

A desfășurat pe plan local activități pentru pregătirea evenimentelor din cadrul tuturor edițiilor acțiunii „Criteriul Primei Zăpezi” – organizator Bibi Touring Ploiești (info trip-uri care au adus în Valea Superioară a Prahovei un număr mare de reprezentanți ai agențiilor de turism din România, Republica Moldova, Rusia, Belgia, Polonia și Spania), a participat la dezbaterile proiectului Legii Turismului, la dezbaterile privind turismul școlar (și reglementarea acestuia în beneficiul agențiilor de turism) și a organizat și găzduit ședinte ale Regiunii ANAT Sud Muntenia.

Documente candidatură:

MOTIVATIA CANDIDATURII

Gabriela Peșeț
Consilier Comunicare

Răspunde