ANAT îi mulţumeşte doamnei Corina Martin pentru activitatea sa la Asociaţia Litoral-Delta Dunării

21
Apr
2017

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism îi mulţumeşte doamnei Corina Martin pentru activitatea de promovare a Litoralului şi Deltei Dunării, în timpul celor cinci mandate deţinute în ultimii zece ani ca reprezentant al ANAT la conducerea Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare Litoral – Delta Dunării (ALDD).

Viziunea în promovare şi implicarea în realizarea proiectelor conducerii ALDD s-au concretizat în legarea judeţului Constanţa, pe cale aeriană, de majoritatea oraşelor României, pentru scurtarea duratei călătoriei spre mare şi Delta Dunării, dar şi de Roma, Paris, Milano, Stuttgart, Bratislava, Varşovia, Tel Aviv, pentru atragerea de turişti străini. Litoralul românesc şi Delta Dunării au fost prezentate la majoritea târgurilor internaţionale de profil cu multă originalitate, şi au atras un număr de vizitatori în creştere de la un an la altul, dornici să descopere România. În acelaşi timp, Litoralul a devenit un reper în România pentru organizarea de evenimente cu un număr foarte mare de turişti străini şi români.

Campania de promovare a Litoralului şi a Deltei Dunării va fi continuată de domnul Cristian Bărhălescu, preşedinte al regiunii Sud-Est a ANAT, în urma mandatului nostru.

Doamnei Corina Martin îi urăm mult succes în activitatea de preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi o asigurăm de tot sprijinul nostru în promovarea destinaţiilor româneşti.

 

Dr. Alin Burcea,

Preşedinte ANAT

GALERIE FOTO:

Alexandra Arsene
Consilier

Răspunde